Tietoa pilkkikisaan osallistuville

Pilkkiminen on joidenkin mielestä yksi elämän suurista iloista. Niin tai näin, se on kaikille mahdollinen ilo ja siinä voi pärjätä ilman kokemusta ja kalliita välineitä. Tässä pilkkikilpailuissa on oma kategoriansa alle 12-vuotiaille, joten tulevatkin pilkkijälupaukset pääsevät kokeilemaan taitojaan ja onneaan. Luethan ohjeet ja säännöt jos halajat olla se, joka vie pokaalin ja palkinnon kotiinsa. 

Lasten sarjan lisäksi kisassa on kaikille avoin sarja sekä eeppinen joukkuesarja, jossa ratkaistaan Oulun taidokkain pilkkijoukkue. Kerää oma porukkasi kasaan ja haasta muut! Hanki lippusi täältä.

Pilkkikisan painavimman kalan saaneelle palkintona 50 tuuman UHD Led Android televisio! 

Älä murehdi. Pilki.

Pilkkijöiden tukena

Hätälä Oy

Menossa mukana Hätälä - kalaherkut Oulusta koko Suomen ruokapöytiin. Hätälän väki toivottaa kireitä siimoja pilkkijöille! 

Kaleva Media

Kaleva Media on pohjoissuomalainen monimediayhtiö, joka tarjoaa paikallisesti kiinnostavia sisältöjä, palvelumalleja ja -alustoja. Medialiiketoiminta panostaa laadukkaaseen journalismiin, sisältötuotteisiin sekä mainonnan kokonaisratkaisuihin erilaisissa digitaalisissa kanavissa ja painetussa mediassa. Monipuoliset palvelumme rikastuttavat ja helpottavat paikallisten ihmisten, yritysten ja yhteisöiden elämää

Pohjoisen Polut

Pohjoisen Polut on Kaleva Median uusi, tammikuussa 2022 aloittanut tilattava verkkolehti, joka tarjoaa lukijoille pohjoisen luontoon liittyviä sisältöjä. Pohjoisen Poluilla on oma, joka päivä päivittyvä sivusto. Luontoaiheiseen sisältöön keskittyvä verkkolehti muun muassa auttaa lukijaa valmistautumaan retkelle, rohkaisee lähtemään luontoon ja toteuttamaan omia haaveitaan sekä tarjoaa koukuttavia luontosisältöjä kotisohvalla nautittavaksi.

Hauru Oy

Hauru on paikallinen oululainen kiertotalouden innovatiivinen toimija, jonka palvelutarjontaan lukeutuvat kokonaisvaltaiset jätehuolto-, vaihtolava- sekä viemärihuoltopalvelut.

Tärkeimmäksi arvoksi toiminnassamme nousevat vastuullisuus ja alan eteenpäin vieminen - meillä on Oulun vähäpäästöisimmät jäteautot ja olemme kulkeneet biokaasulla jo vuodesta 2018. Tule siis sinäkin tekemään kanssamme huomisen ympäristöstä entistä puhtaampi!