Tietoa pilkkikisaan osallistuville

Pilkkiminen on joidenkin mielestä yksi elämän suurista iloista. Niin tai näin, se on kaikille mahdollinen ilo ja siinä voi pärjätä ilman kokemusta ja kalliita välineitä. Tässä pilkkikilpailuissa on oma kategoriansa alle 12-vuotiaille, joten tulevatkin pilkkijälupaukset pääsevät kokeilemaan taitojaan ja onneaan. Luethan ohjeet ja säännöt jos halajat olla se, joka vie pokaalin ja palkinnon kotiinsa. 

Lasten sarjan lisäksi kisassa on kaikille avoin sarja sekä eeppinen joukkuesarja, jossa ratkaistaan Oulun taidokkain pilkkijoukkue. Kerää oma porukkasi kasaan ja haasta muut! Hanki lippusi täältä.

Pilkkikisan painavimman kalan saaneelle palkintona 50 tuuman UDH Led Android televisio! 

Älä murehdi. Pilki.

Hätälä Oy

Menossa mukana Hätälä - kalaherkut Oulusta koko Suomen ruokapöytiin. Hätälän väki toivottaa kireitä siimoja pilkkijöille! 

Kaleva Media

Kaleva Media on pohjoissuomalainen monimediayhtiö, joka tarjoaa paikallisesti kiinnostavia sisältöjä, palvelumalleja ja -alustoja. Medialiiketoiminta panostaa laadukkaaseen journalismiin, sisältötuotteisiin sekä mainonnan kokonaisratkaisuihin erilaisissa digitaalisissa kanavissa ja painetussa mediassa. Monipuoliset palvelumme rikastuttavat ja helpottavat paikallisten ihmisten, yritysten ja yhteisöiden elämää