Myyjäksi tai partneriksi PilkkiFestille?

Teidänkö yrityksestänne PilkkiFestin partneri?

TAPAHTUMISSA NÄKYMINEN KANNATTAA

Haluaako teidän yrityksenne tavoittaa ulkoilusta ja vapaa-ajasta kiinnostuneet aikuiset ja perheet? Kävijäkyselyiden mukaan tapahtumien kävijät muistavat tapahtuman yhteydessä näkyneet firmat yllättävänkin hyvin.

Parhaimmillaan tapahtumien kumppaniksi lyöttäytyvät firmat ottavat yhteistyöstä kaiken irti ja onnistuvat erottautumaan poikkeuksellisella tavalla kilpailijoistaan, saamaan uusia asiakkuuksia ja sitouttamaan olemassaolevat asiakkaat.

Tapahtuman yhteydessä näkyminen on luontevaa hyvän fiiliksen näkymistä vastaanottavalle yleisölle, ja omaa tuotetta tai palvelua on äärimmäisen helppo esitellä suoraan syliin tuodulle potentiaaliselle asiakkaalle ilman väkisin tungettua tuputusta. 


PilkkiFest tarjoaa erilaisia kumppanuusvaihtoehtoja, joista löytyy ihan varmasti juuri oikea teidän tarpeillenne ja resursseillenne. Soittele meille tai täytä alla oleva lomake täysin ilman sitoutumista, niin esittelemme mielellämme vaihtoehdot.

Myyjäksi?

Pitäisikö teidän ravintolanne tai erikoisliikkeenne päästä tarjoamaan tuotteitanne PilkkiFest-kansalle? Soittele meille tai täytä alla oleva lomake, emmeköhän pääse sopimukseen.

Pilkkijöiden tukena

Hätälä Oy

Menossa mukana Hätälä - kalaherkut Oulusta koko Suomen ruokapöytiin. Hätälän väki toivottaa kireitä siimoja pilkkijöille! 

Kaleva Media

Kaleva Media on pohjoissuomalainen monimediayhtiö, joka tarjoaa paikallisesti kiinnostavia sisältöjä, palvelumalleja ja -alustoja. Medialiiketoiminta panostaa laadukkaaseen journalismiin, sisältötuotteisiin sekä mainonnan kokonaisratkaisuihin erilaisissa digitaalisissa kanavissa ja painetussa mediassa. Monipuoliset palvelumme rikastuttavat ja helpottavat paikallisten ihmisten, yritysten ja yhteisöiden elämää