Myyjäksi tai partneriksi PilkkiFestille?

Teidänkö yrityksestänne PilkkiFestin partneri?

TAPAHTUMISSA NÄKYMINEN KANNATTAA

Haluaako teidän yrityksenne tavoittaa ulkoilusta ja vapaa-ajasta kiinnostuneet aikuiset ja perheet? Kävijäkyselyiden mukaan tapahtumien kävijät muistavat tapahtuman yhteydessä näkyneet firmat yllättävänkin hyvin.

Parhaimmillaan tapahtumien kumppaniksi lyöttäytyvät firmat ottavat yhteistyöstä kaiken irti ja onnistuvat erottautumaan poikkeuksellisella tavalla kilpailijoistaan, saamaan uusia asiakkuuksia ja sitouttamaan olemassaolevat asiakkaat.

Tapahtuman yhteydessä näkyminen on luontevaa hyvän fiiliksen näkymistä vastaanottavalle yleisölle, ja omaa tuotetta tai palvelua on äärimmäisen helppo esitellä suoraan syliin tuodulle potentiaaliselle asiakkaalle ilman väkisin tungettua tuputusta. 


PilkkiFest tarjoaa erilaisia kumppanuusvaihtoehtoja, joista löytyy ihan varmasti juuri oikea teidän tarpeillenne ja resursseillenne. Soittele meille tai täytä alla oleva lomake täysin ilman sitoutumista, niin esittelemme mielellämme vaihtoehdot.

Myyjäksi?

Pitäisikö teidän ravintolanne tai erikoisliikkeenne päästä tarjoamaan tuotteitanne PilkkiFest-kansalle? Soittele meille tai täytä alla oleva lomake, emmeköhän pääse sopimukseen.

Pilkkijöiden tukena

Hätälä Oy

Menossa mukana Hätälä - kalaherkut Oulusta koko Suomen ruokapöytiin. Hätälän väki toivottaa kireitä siimoja pilkkijöille! 

Kaleva Media

Kaleva Media on pohjoissuomalainen monimediayhtiö, joka tarjoaa paikallisesti kiinnostavia sisältöjä, palvelumalleja ja -alustoja. Medialiiketoiminta panostaa laadukkaaseen journalismiin, sisältötuotteisiin sekä mainonnan kokonaisratkaisuihin erilaisissa digitaalisissa kanavissa ja painetussa mediassa. Monipuoliset palvelumme rikastuttavat ja helpottavat paikallisten ihmisten, yritysten ja yhteisöiden elämää.

Pohjoisen Polut

Pohjoisen Polut on Kaleva Median uusi, tammikuussa 2022 aloittanut tilattava verkkolehti, joka tarjoaa lukijoille pohjoisen luontoon liittyviä sisältöjä. Pohjoisen Poluilla on oma, joka päivä päivittyvä sivusto. Luontoaiheiseen sisältöön keskittyvä verkkolehti muun muassa auttaa lukijaa valmistautumaan retkelle, rohkaisee lähtemään luontoon ja toteuttamaan omia haaveitaan sekä tarjoaa koukuttavia luontosisältöjä kotisohvalla nautittavaksi.  

Hauru Oy

Hauru on paikallinen oululainen kiertotalouden innovatiivinen toimija, jonka palvelutarjontaan lukeutuvat kokonaisvaltaiset jätehuolto-, vaihtolava- sekä viemärihuoltopalvelut.

Tärkeimmäksi arvoksi toiminnassamme nousevat vastuullisuus ja alan eteenpäin vieminen - meillä on Oulun vähäpäästöisimmät jäteautot ja olemme kulkeneet biokaasulla jo vuodesta 2018. Tule siis sinäkin tekemään kanssamme huomisen ympäristöstä entistä puhtaampi!