PilkkiFest
Lauantaina 19.3.2022 klo 12-17

Missä: Jäätikkö Kauppatorin edustalla, Oulu

Mitä maksaa: Maksuton (kisoihin osallistumismaksu)


Pilkkimisen mestaruudesta kisataan nyt suoraan Oulun ytimessä Torinrannan kupeessa ja mestaruus ratkaistaan rennoissa tunnelmissa ohjelmantäyteisen päivän huipennuksena. Pilkkikisan painavimman kalan saaneelle palkintona 50 tuuman UDH Led Android televisio!!!

PilkkiFest tarjoaa varsinaisen pääasian eli pilkkikilpailun lisäksi monenmoista pientä kisailua, kuten lumiveistoskisan, jääkimpale-curlingmatseja, onnenpyörän ja arpajaiset sekä joissain piireissä pitkään kaivatun säkkituolinheiton MM-kisan. Tunnelmaa ylläpitää musiikit ja juonnot, ja välillä voi rentoutua ilmanojatuoleille kuuman kaakaon ja makkaran kanssa.

Pilkkikisan lipunmyynti on auki! 

Pilkkijöiden tukena

Hätälä Oy

Menossa mukana Hätälä - kalaherkut Oulusta koko Suomen ruokapöytiin. Hätälän väki toivottaa kireitä siimoja pilkkijöille! 

Tuoreinta kalaa pohjoisen puhtaista vesistä. Tinkimättömyys ruuan laadusta ja turvallisuudesta. Perinteiset kalankäsittelytaidot yhdistettynä viimeisimpään teknologiaan. Neljännen polven perheyritys, jolla on yksi päämäärä: tehdä maailman herkullisimpia kalatuotteita.

Hätälä Oy:n tarina sai alkunsa vuonna 1938, kun Juho Isohätälä alkoi myydä kalaa merikaupunki Oulun kauppatorilla. Vaatimattomasta torikaupasta on kasvanut uuden ajan kalatalo, jonka Oulun tehtaalla valmistuvat kalaherkut koko Suomen ruokapöytiin ja yhä enenevässä määrin myös vientiin.

Vuonna 2014 Hätälästä tuli ensimmäinen suomalainen kala-alan yritys, joka on saanut elintarvikkeiden turvallisuudesta kertovan, arvostetun kansainvälisen BRC-laatujärjestelmäsertifioinnin.

Kaleva Media

Kaleva Media on pohjoissuomalainen monimediayhtiö, joka tarjoaa paikallisesti kiinnostavia sisältöjä, palvelumalleja ja -alustoja. Medialiiketoiminta panostaa laadukkaaseen journalismiin, sisältötuotteisiin sekä mainonnan kokonaisratkaisuihin erilaisissa digitaalisissa kanavissa ja painetussa mediassa. Monipuoliset palvelumme rikastuttavat ja helpottavat paikallisten ihmisten, yritysten ja yhteisöiden elämää

Tukijoukoissa mukana