#DO2022 POHJOISEN UPEIN BISNESTAPAHTUMA JÄLLEEN 5.5.2022!

Tapahtuman järjestää Verkkoasema Oy. Meillä Wadessalla on  kunnia tuottaa tilaisuus upeissa Tapahtumakeskus Tullisalin ja Superparkin tiloissa.

Neljännen Digital Oulu -tapahtuman teemana on: Väkevä viestintä digiajassa. Digitaalisten kanavien tuottama datavirta kiihtyy jatkuvasti ja tietoisuuttamme pommittavat erilaiset viestit eri medioista. Huomion herättäminen moisessa metelissä on haastavaa. Mitä tulisi tehdä, jotta saisit toivomasi huomion yrittäjänä, johtajana, viestijänä, markkinoijana ja asiantuntijana? Pureudumme väkevän viestinnän perusteisiin jälleen upeiden asiantuntijapuheenvuorojen johdolla:

- Henkka Hyppönen - "Johtajan viestintäsalkku, miten vaikutat ja vakuutat?"

- Tom Laine - "Miten houkutellaan huiput töihin? Työnantajamielikuvan merkitys"

- Peter Nyman - "Some tai live. Miten viestit vaikuttavasti?"

- Linda Liukas - "Kielenä koodi"

- Mika D Rubanovitsch - "Älä ole pomo."

Taikasaari 27.8.2022

Yhden elokuisen illan ajaksi Oulun keskustan vierelle Lammassaareen avautuu Taikasaari; tunnelmallinen, taianomainen ja karnevaalimainen elämys.

Taikasaari antaa sinun kokea jotain lavakeikoista sirkukseen tai tulinäytöksiin, kuvataiteesta taistelunäytöksiin, katusoittajista trubaduureihin...

Tietoa tapahtumasta taiotaan Taikasaaren kotisivuille ja someen. Osaa sisällöstä ei tulla paljastamaan etukäteen lainkaan.

Anna Taikasaaren yllättää sinut.

Tapahtuma on K 18

Ennakkohinta 28,00 € + lippukaupan käsittelymaksu (rajallinen erä)

Early bird liput seikkailuun ovat myynnissä Lippu.fi

Taikasaaren isännät kohteliaimmin huomauttavat, että suppean alueen vuoksi tapahtumaan tulee myyntiin vain rajallinen määrä lippuja.