PilkkiFest

Lauantaina 19.3.2022 klo 12-17

Älä murehdi. Pilki.

Pilkkimisen mestaruudesta kisataan nyt suoraan Oulun ytimessä Torinrannan kupeessa ja mestaruus ratkaistaan rennoissa tunnelmissa ohjelmantäyteisen päivän huipennuksena.

PilkkiFest tarjoaa varsinaisen pääasian eli pilkkikilpailun lisäksi monenmoista pientä kisailua, kuten lumiveistoskisan, jääkimpale-curlingmatseja, onnenpyörän ja arpajaiset sekä joissain piireissä pitkään kaivatun säkkituolinheiton MM-kisan. Tunnelmaa ylläpitää musiikit ja juonnot, ja välillä voi rentoutua ilmanojatuoleille kuuman kaakaon ja pannarin kanssa.

Pilkkikisan lipunmyynti aukeaa pian! Muuten tapahtumaan on vapaa pääsy.

Taikasaari 27.8.2022

Yhden elokuisen illan ajaksi Oulun keskustan vierelle Lammassaareen avautuu Taikasaari; tunnelmallinen, taianomainen ja karnevaalimainen elämys.

Taikasaari antaa sinun kokea jotain lavakeikoista sirkukseen tai tulinäytöksiin, kuvataiteesta taistelunäytöksiin, katusoittajista trubaduureihin...

Tietoa tapahtumasta taiotaan Taikasaaren kotisivuille ja someen. Osaa sisällöstä ei tulla paljastamaan etukäteen lainkaan.

Anna Taikasaaren yllättää sinut.

Tapahtuma on K 18

Ennakkohinta 25,00 € (rajallinen erä)

Liput seikkailuun tulevat pian myyntiin Lippu.fi

Taikasaaren isännät kohteliaimmin huomauttavat, että suppean alueen vuoksi tapahtumaan tulee myyntiin vain rajallinen määrä lippuja.

ESIINTYJÄ!

Kasaamme juuri nyt ohjelmistoa ensimmäiseen Taikasaareen. Oletko Sinä tai ryhmäsi mielenkiintoinen esiintyjä, josta meidän elämyksiä hakeva, leppoisa aikuinen yleisömme pitäisi? Laita meille sähköpostia info(@)wadessa.fi otsikolla "ESIINTYJÄ TAIKASAAREEN" ja kerro oleelliset tiedot. Tiedäthän: minkä tyyppinen esitys kyseessä, mitä teknisiä tai rakenteellisia tarpeita teillä on, hintapyyntö, näytteet esityksistä, nettisivut ja somet.

Odotamme innolla!