Tapahtumat ovat yrityksellesi mahdollisuus päästä suoraan kasvotusten asiakkaasi kanssa, ja silloin ollaan jo pitkällä myynnin saavuttamisessa ja asiakkaan sitouttamisessa juuri sinun yritykseesi

Tämä kattava ja käytännönläheinen verkkokurssi antaa sinulle tiedot ja ymmärryksen selkeästä toimintamallista, jonka avulla voit suunnitella ja toteuttaa juuri sinun yrityksellesi sopivia tapahtumia, jotka auttavat sinua saavuttamaan liiketoimintatavoitteesi.

Kurssi sisältää videovalmennuksen, kattavan teoriapaketin ja suoraan sinun liiketoimintaasi sovellettavan harjoittelumateriaalin. Voit opiskella rauhassa omaan tahtiisi ja materiaalit jäävät käyttöösi.

Kurssi etenee johdonmukaisessa järjestyksessä lähtien liikkeelle sinun liiketoimintasi tarpeista, ja kurssin aikana käydään jokainen vaihe tarkasti läpi. Opetus kattaa koko kampanjan luomisen aina konkreettisten tulostavoitteiden asettamisesta ohjelmiston suunnitteluun ja oikein kohdistettuun markkinointiin, käytännön toteuttamiseen ja lopulta tulosten mittaamiseen saakka. Hahmotat mitä eri keinoja sinullakin olisi kasvattaa yrityksesi tuloja ja vaikuttaa ihmisten mielikuvaan yrityksestäsi.

Suomessa tilastoidaan henkeen ja terveyteen kohdistuvia rikoksia vuosittain reilusti yli 30 000 kappaletta (Tilastokeskus 2019). Fakta on, että jokainen meistä voi kohdata sellaisen melkein missä vaan, ja lähes aina se on yllättävä tilanne. Siksi tämän verkkokurssin tarkoituksena on auttaa sinua muuttamaan ajattelutapaasi opettamalla sinulle menetelmä, jolla ennakoida ja välttää yllättävät uhkatilanteet ennen kuin ne muuttuvat vaarallisiksi.

Kurssilla käsitellään USA merijalkaväen kehittämää viiden värin valmiustasomenetelmää, jota on sovellettu Suomen oloihin sopivaksi. Kurssin materiaalin voit opiskella rauhassa omalta kotisohvaltasi. Videokoulutuksen ja kirjallisen materiaalin lisäksi mukana on harjoitustehtäviä, joita voit suorittaa omaan tahtiisi. Koulutus on suunnattu jokaiselle omasta turvallisuudestaan kiinnostuneelle, eikä se vaadi aikaisempaa kokemusta tai turvallisuusosaamista. Kurssin opit voit ottaa suoraan käyttöön omaan arkielämääsi.

Verkkokurssin tarkoitus on, että oppisit tietoisesti havainnoimaan ympäristöäsi ja ihmisiä, tavoitteena että sanattoman viestinnän avulla sinusta tulee epämieluisa kohde varkaille, väkivaltarikollisille sekä väkivallalla uhkaileville. Harjoittelemalla kurssin ohjeiden mukaan voit omaksua uuden, turvallisen ajattelumallin ja oppia luottamaan omiin vaistoihisi.

Mitä ohjelmaa tapahtumaan? Miten valita ja miten ideoida? Mitkä asiat vaikuttavat ohjelmavalintoihin?

Olet sitten järjestämässä koko perheen juhlia, koulutustapahtumaa tai virkistyspäivää, tästä oppaasta saat ison liudan ideoita ja hyödyllisiä vinkkejä.

Inspiroivia lukuhetkiä ja onnistunutta tapahtumaa! 

Erittäin budjettiystävällinen keino hyötyä kokeneiden tapahtumajärjestäjien osaamisesta ja verkostoista. 

Konsultointi sisältää lähtötilakartoituksen ja kampanjasuunnitelman, jotka toimivat ohjenuoranasi, kun haluat itse toteuttaa tavoitettasi edistävän kampanjan. Prosessin aikana sinulla on myös mahdollisuus kolmeen tunnin mittaiseen keskusteluun, jossa käymme vaiheita läpi ja annamme aivan käytännön ohjeita esimerkiksi lupa-asioihin, aluesuunnitteluun ja järjestelyihin.