Suuri Ilona-kala, säkkituolin heittoa ja Kultainen Onnenpyörä – PilkkiFest 2023 tuo Torinrantaan eloa tulevana lauantaina

13.02.2023

Toista kertaa järjestettävä PilkkiFest -talvitapahtuma saapuu Torinrantaan tulevana lauantaina. Koko perheen talvinen aktiviteettipäivä tarjoaa varsinaisen pilkkikisan lisäksi monenlaista hauskaa kisailua ja aktiviteettia. Tänä vuonna tapahtuma esittelee myös uuden maskottinsa; suuren Ilona-kalan.

Tulevana lauantaina Oulun Torinranta täyttyy talvisesta puuhasta klo 12-17, kun kaikille avoin koko perheen talvitapahtuma PilkkiFest saapuu kisoineen ja aktiviteetteineen. Toista kertaa järjestettävä talvipäivä rakentuu perinteisen pilkkikisan ympärille, mutta järjestäjien mukaan tapahtuman perimmäinen tarkoitus on tuoda aktiviteetteja ja eloa talviseen Ouluun.

- Päivän ohjelmaan kuuluu esimerkiksi Säkkituolinheiton universuminmestaruus-kisa, joka osoittautui ensimmäisenä tapahtumavuonna yllättävän suosituksi, kertoo tapahtumaa järjestävä Nikolas Pajunen Wadessa Oy:sta.

- Lisäksi on halonheittoa, arpoja, Kultainen Onnenpyörä ja nyt uusimpana ilonlähteenä PilkkiFestin oma maskotti, Ilona-kala, Wadessa Oy:n toimitusjohtaja Anna Lanas jatkaa listaa iloisena.

Pilkkikisaan osallistuvien tulee ostaa kisalippunsa tapahtumapäivänä klo 14 mennessä. Järjestäjät kertovat, että suurin suosio on tänä vuonna joukkuesarjassa, mutta varsinkin avoimeen sarjaan ja lasten sarjaan on vielä hyvin lippuja jäljellä. Kisassa palkitaan jokaisen sarjan painavin saaliskala, lisäksi lasten sarjassa jokainen osallistuja saa pienen palkinnon. Palkinnot ovat tapahtuman kumppaneilta, ja niitä on yhteensä tuhansien eurojen arvosta. Palkintoina on mm. älykelloa, vesiseikkailupuiston kausikorttia, festivaalilippuja, hotellilahjakortteja ja tuotepalkintoja.

PilkkiFestin kisat ja aktiviteetit sijoittuvat viimekertaiseen tapaan Torinrannan edustalle merenjään päälle, mutta tänä vuonna talvipäivä leviää myös Kauppatorin alueelle, kun muut alueen toimijat tuovat torille koko perheen aktiviteetteja. PilkkiFestin järjestäjät iloitsevat siitä, että tapahtuma laajenee eri toimijoiden yhteistyön ansiosta vuosi vuodelta, ja alueelle saadaan paljon kaivattua eloa talviaikaan.

Lisätietojen antajat:

Nikolas Pajunen

Operatiivinen johtaja

Wadessa Oy

040 526 1138

nikolas.pajunen@wadessa.fi

Anna Lanas

Toimitusjohtaja

Wadessa Oy

044 317 1282

anna.lanas@wadessa.fi