Tapahtumia vuosien varrelta

Olemme vuosien varrella olleet mukana toteuttamassa osa-alueita ja kokonaistuotantoja hyvin erityyppisiin tapahtumiin muutamien kymmenien vieraiden yritystilaisuuksista aina kymmenien tuhansien kävijöiden musiikkifestareille ja 100 000 hengen valofestivaalille. Meille on tuttua erilaiset ja eri kokoiset sisätilat, puistot, katualueet, kesät, syksyt, keväät ja talvet, auringonpaisteet, sateet ja myrskyt.

Vaadimme paljon itseltämme ja toisiltamme. Innostumme uusista ideoista ja vanhoista ideoista uudella twistillä. Saamme "kiksimme" ongelmakohtien havaitsemisesta ja ratkaisujen löytämisestä miettimällä miten asiat voitaisiin tehdä vielä sujuvammin ja vaikuttavammin.  

Wadessalaiset ovat porukkaa, jonka kanssa työt hoituvat jouhevasti ja sähäkästi. Olen työskennellyt Annan ja Nixun kanssa lukuisissa tuotannoissa ja heidän supervoimansa ilmenevät kokemuksen tuoman ammattitaidon lisäksi ehdottomasti sosiaalisissa kyvyissä."

- Jarkko Halunen, Oulun kaupungin tapahtumapalvelut

Tapahtuma oli meille pelkkää positiivista! Kävijämäärät olivat kesäkauden parhaimpia. Olemme ehdottomasti jatkossakin mukana!

- Sari Kettunen, Kahvila Kiikku. Kommentti Hupisaarten kutuyöstä