"Kiitos Nikolas ja Anna teille ja tiimillenne varsin hienosti sujuneista avajaisjärjestelyistä - oli todella mukava ja Veho Oulun näköinen tapahtuma. Niin asiakkaat kuin henkilökuntammekin jakoi meidän suuntaamme paljon kehuja illasta."

- Juuso Laitala, markkinointipäällikkö VEHO Oy Ab

"Qstockin yhteistyö Wadessa Oy:n voimakaksikon Nikolaksen ja Annan kanssa on kestänyt jo yli vuosikymmenen. Oli kyse sitten tapahtumaturvallisuudesta tai aluetuotannosta niin toteutus on aina ollut ensiluokkaista. Nikolaksen ja Annan kanssa toimiessa hommat toimii aina."

-Mikko Forstén, Festivaalijohtaja Qstock

" Koko tapahtumakaari suunnittelusta toteutukseen ja tapahtuman jälkitöihin asti sujui asiantuntemuksella, taidolla ja suurella sydämellä. Yleisö nautti päivästä ja me koko tapahtumakaaresta, kiitos Wadessan!"

- Pauliina Louhi, Luonnonvarakeskus

Olemme vuosien varrella olleet mukana toteuttamassa osa-alueita ja kokonaistuotantoja hyvin erityyppisiin tapahtumiin muutamien kymmenien vieraiden yritystilaisuuksista aina kymmenien tuhansien kävijöiden musiikkifestareille ja 100 000 hengen valofestivaalille. Meille on tuttua erilaiset ja eri kokoiset sisätilat, puistot, katualueet, kesät, syksyt, keväät ja talvet, aurinko, sateet ja myrskyt.

Meillä on ollut ilo olla luomassa hyviä muistoja mm. näiden upeiden organisaatioiden kanssa:

Selaile kuvagallerioita!