Tapahtumien järjestäminen

Saatte meiltä ihan kaikki tapahtumanjärjestämiseen liittyvät palvelut kokonaisuutena, sisältäen esimerkiksi ohjelmasuunnittelun ja -hankinnan, tiedotuksen, markkinoinnin, tuotannon, tilasomistuksen, kalusteet, henkilöstön & tarjoilut unohtamatta jälkitöitä. Me hoidamme neuvottelut, hintakeskustelut, kilpailutukset, sopimiset, kuljetusten järjestämiset, budjetinhallinnan, tarvittavat asiakirjat yms. Niin, me hoidamme kaiken.  Saatte myös halutessanne jonkin osa-alueen toteuttamisen.


"Kiitos Nikolas ja Anna teille ja tiimillenne varsin hienosti sujuneista avajaisjärjestelyistä - oli todella mukava ja Veho Oulun näköinen tapahtuma. Niin asiakkaat kuin henkilökuntammekin jakoi meidän suuntaamme paljon kehuja illasta."

- Juuso Laitala, markkinointipäällikkö VEHO Oy Ab

Yritystapahtumat, henkilöstön juhlapäivät, messut, asiakastilaisuudet tai uuden toimitilan avajaiset. Pienet, keskisuuret tai isot tapahtumat.

Teemme myös yhteistyötä eri tapahtumatilojen kanssa ja kauttamme voi tiedustella mahdollisuutta järjestää tapahtumasi tiloissa, joissa puitteet ovat valmiina. Autamme teitä löytämään juuri teille sopivan tilan ja neuvottelemme hinnan sopivaksi. 
Kutuyö-tapahtuman onnistuminen oli meille erityisen tärkeää. Olen otettu erityisesti siitä, miten Wadessan taiturit kykenivät rakentamaan antamistani hatarista kuvailuista juuri sellaisen yleisölle toimivan ja luontoa kunnioittavan tapahtuman, mikä vastasi täysin toiveitamme! Koko tapahtumakaari suunnittelusta toteutukseen ja tapahtuman jälkitöihin asti sujui asiantuntemuksella, taidolla ja suurella sydämellä. Yleisö nautti päivästä ja me koko tapahtumakaaresta, kiitos Wadessan!

- Pauliina Louhi, Luonnonvarakeskus

Turvallisuuskoulutukset

Aggressiivisen/uhkaavan henkilön kohtaaminen

 - Käytännönläheinen koulutus henkilökunnallenne tai jäsenistöllenne toimitiloissanne. Tuntimäärä ja tarkempi sisältö erikseen räätälöitävissä tarpeisiinne.

Järjestyksenvalvojan peruskurssi (40h)

- Virallinen järjestyksenvalvojan pätevyyteen johtava peruskurssi.

Nikolas veti vuosina 2019-2021 meidän Urban Boost (ESR) -hankkeen nuorten aikuisten tuottajavalmennusryhmille tapahtumaturvallisuus-työpajan yhteensä neljä kertaa. Lähtökohtaisesti oletimme tapahtumaturvallisuuden olevan yksi pakollinen, ei niin kiinnostava teema, nuorten suosimien taidekurssien joukossa. Tämä oletus osoittautui täysin vääräksi! Nikolaksen mukaansa tempaava kurssi keräsi kerta toisensa jälkeen erinomaista palautetta nuorilta ja nousi aina pidetyimpien työpajojen joukkoon.

- Heikki Myllylahti, projektipäällikkö, Oulu Urban Culture ry

LAITA MEILLE YHTEYDENOTTOPYYNTÖ, SIITÄ SE ALKAA!