Tapahtuman järjestäminen

Tapahtumat ovat hyvinvoivan, menestyvän, vastuullisen organisaation merkki. Sellaisen, joka haluaa huolehtia henkilöstöstään. Sellaisen, joka pystyy tarjoamaan kivan päivän tai illan ja ymmärtää sen merkityksen pitkällä tähtäimellä.

Me haluamme luoda teidän tilaisuuteenne juuri teitä kuvaavan ja teitä nostattavan tunnelman. Sen saavuttamiseksi haluamme löytää teidän tilaisuuteenne juuri oikeat esiintyjät, tarjoilut, alihankkijat, koristelun ja henkilöstön. 

Miksi ette olisi parasta mitä voitte olla? Me haluamme saada teidät loistamaan!

Suunnannäyttäjäksi tullaan näyttämällä muille suuntaa. Kun muut tuijottavat tuotelinjastoa, menestyneimmät organisaatiot keskittyvät huolehtimaan ihmisistä niiden takana. 

Tutustu tarkemmin palveluihimme: Yritystapahtumat & ohjelmapalvelut

Yritystapahtumat & henkilöstöpäivät

Ilta yhdessä oman henkilöstön kanssa? Kiittäen, arvostaen, palkiten teidän kalleinta pääomanne, eli henkilökuntaanne. He ehkä kaipaisivat tähän jotain viihteellistä, rentouttavaa? Meillä on muutama idea. Kertokaa meille millaista teidän porukkanne on, me taiomme heille hauskan, vaikuttavan ja ikimuistoisen illan, josta jää hyvät muistot. 

Pikkujoulut

•Kesäjuhlat

•Koulutuspäivät

•Vuosijuhlat

•Seminaarit

Markkinointi ja brändäys

Uusi palvelu tai tuote lanseerattavana? Eikö tehtäisi se kerralla näyttävästi? Tehdäänpä samalla teidän sidosryhmillenne selväksi millainen tekijä markkinoilla te olette ja tehdään se kunnolla. Markkinoinnin ja brändäyksen tukena tarjoamme tapahtumapalveluita mm. seuraavissa:

•Tuotelanseeraukset

•Toimitilan avajaiset

•Asiakas- ja sidosryhmätilaisuudet

•Messut

Tapahtumatuotanto avaimet käteen palveluna

Saatte meiltä kaikki tapahtumanjärjestämiseen liittyvät palvelut kokonaisuutena tai sovitusti jonkin osa-alueen. Meillä on laajat verkostot alan toimijoihin joten saatte meiltä tilaisuuteenne kaiken kalusteista henkilöstöön ja esiintyjiin.

-Ääni-, valo- ja videotekniikka

-Videotallennus, striimaus

-Tapahtumatuottaminen

-Ohjelmasuunnittelu

-Esiintyjien hankinta

-Kalusteet

-Somistus & koristelut

-Budjetinhallinta

-Aikataulutus

-Valokuvaus

-Viranomaisluvat