Tapahtuman järjestäminen ei ole meillä itseisarvo, vaan se on suunnitelmallisesti ja hallitusti käytetty väline teidän tavoitteidenne saavuttamiseksi. 

Saatte meiltä ihan kaikki tapahtumanjärjestämiseen liittyvät palvelut kokonaisuutena, sisältäen esimerkiksi ohjelmasuunnittelun ja -hankinnan, tiedotuksen, markkinoinnin, tuotannon, tilasomistuksen, henkilöstön, unohtamatta jälkitöitä. 

Saatte myös sovitusti jonkin osa-alueen toteuttamisen. 

Yritystapahtumat, henkilöstön juhlapäivät tai uuden toimitilan avajaiset. Pienet, keskisuuret tai isot tapahtumat. Sinä päätät ja me teemme.

Teemme myös yhteistyötä Oulun Tullisalin kanssa ja kauttamme voi tiedustella mahdollisuutta järjestää yritysjuhlia tai henkilöstön juhlapäiviä yhdessä Oulun hienoimmista tapahtumakäyttöön soveltuvista sisätiloista.

Mielessä bisneksen, tunnettuuden tai toiminnan kasvattaminen? 

Bisnes kasvuun tapahtumilla -kampanja avaimet käteen -palveluna:

Johdonmukainen ja tavoitteellinen kampanja, joka tähtää esimerkiksi parempaan myyntiin ja positiiviseen imagoon hyödyntämällä tapahtumien järjestämistä osana yrityksesi markkinointistrategiaa. Aloitamme lähtötilanteen kartoittamisesta ja päätämme tulosten mittaamiseen. Teemme tiivistä yhteistyötä kanssanne varmistaaksemme, että kampanja on teidän organisaationne näköinen, mutta te itse voitte keskittyä omaan työhönne, koska me huolehdimme kampanjan järjestelyistä prosessin alusta loppuun.

Pyydä tarjous lomakkeella, sähköpostilla tai puhelimitse! 

Bisnes kasvuun tapahtumilla -konsultointi:

**Sopii erityisesti pienelle budjetille**

Erittäin budjettiystävällinen keino hyötyä kokeneiden tapahtumajärjestäjien osaamisesta ja verkostoista. Konsultointi sisältää lähtötilakartoituksen ja kampanjasuunnitelman, jotka toimivat ohjenuorananne, kun haluatte itse toteuttaa tavoitettanne edistävän tapahtuman. Prosessin aikana teillä on myös mahdollisuus kolmeen tunnin mittaiseen keskusteluun, jossa käymme vaiheita läpi ja annamme aivan käytännön ohjeita esimerkiksi ohjelmiston suunnitteluun ja oikeiden tahojen kontaktointiin, lupa-asioihin, aluesuunnitteluun ja järjestelyihin.

Kokonaisuus vain 499,- sis. alv. 

Ota yhteyttä lomakkeella, sähköpostilla tai puhelimitse!

Koulutukset organisaationne tiloissa tai etänä:

  • Tapahtuman järjestäminen käytännönläheisesti ja konkreettisella tavalla

  • Bisnes kasvuun tapahtumilla -menetelmä

  • Tapahtuman lupa-asiat ja budjetointi

  • Aggressiivisen henkilön kohtaaminen

  • Järjestyksenvalvojakurssit ja koulutukset

  • Tapahtumaturvallisuusluennot

  • Tapahtuman turvallisuus- ja pelastussuunnitelman laatiminen

Pyydä tarjous lomakkeella, sähköpostilla tai puhelimitse!

Käy tutustumassa meihin allaolevasta linkistä tai laita meille yhteydenottopyyntö.

LAITA MEILLE YHTEYDENOTTOPYYNTÖ, SIITÄ SE ALKAA!