PALVELUMME

Tapahtuman järjestäminen ei ole meillä itseisarvo, vaan se on suunnitelmallisesti ja hallitusti käytetty väline sinun yrityksesi liiketoiminnallisen tavoitteen saavuttamiseksi. 

Bisnes kasvuun tapahtumilla -kampanja avaimet käteen -palveluna:

Johdonmukainen ja tavoitteellinen kampanja, joka tähtää esimerkiksi parempaan myyntiin ja positiiviseen imagoon hyödyntämällä tapahtumien järjestämistä osana yrityksesi markkinointistrategiaa. Aloitamme lähtötilanteen kartoittamisesta ja päätämme tulosten mittaamiseen. Teemme tiivistä yhteistyötä kanssasi varmistaaksemme, että kampanja on sinun yrityksesi näköinen, mutta sinä voit keskittyä omaan työhösi, koska me huolehdimme kampanjan järjestelyistä prosessin alusta loppuun.

Pyydä tarjous! 

Bisnes kasvuun tapahtumilla -konsultointi:

**Sopii erityisesti pienelle budjetille**

Erittäin budjettiystävällinen keino hyötyä kokeneiden tapahtumajärjestäjien osaamisesta ja verkostoista. Konsultointi sisältää lähtötilakartoituksen ja kampanjasuunnitelman, jotka toimivat ohjenuoranasi, kun haluat itse toteuttaa tavoitettasi edistävän tapahtuman. Prosessin aikana sinulla on myös mahdollisuus kolmeen tunnin mittaiseen keskusteluun, jossa käymme vaiheita läpi ja annamme aivan käytännön ohjeita esimerkiksi lupa-asioihin, aluesuunnitteluun ja järjestelyihin.

Kokonaisuus vain 499,- sis. alv.

Huomaa myös verkkokurssivaihtoehto, jolla voit opiskella menetelmän omaan tahtiisi vain hintaan 99,- sis. alv. Sivulta Verkkokurssit näet lisätietoja ja pääset heti tilaamaan.

Koulutukset yrityksesi tiloissa tai etänä:

  • Tapahtuman järjestäminen käytännönläheisesti ja konkreettisella tavalla

  • Bisnes kasvuun tapahtumilla -menetelmä

  • Tapahtuman lupa-asiat ja budjetointi

  • Aggressiivisen henkilön kohtaaminen

  • Tapahtumaturvallisuus

  • Tapahtuman turvallisuus- ja pelastussuunnitelman laatiminen 

Pyydä tarjous!


Luonnollisesti saat meiltä kaikki tapahtumanjärjestämiseen liittyvät palvelut kokonaisuutena tai sovitusti jonkin osa-alueen toteuttamisen. Erikoisosaamistamme ovat keskisuuriin ja suuriin tapahtumiin liittyvät järjestelyt ja tapahtumaturvallisuus.

Käy tutustumassa meihin allaolevasta linkistä tai laita meille yhteydenottopyyntö.

LAITA MEILLE YHTEYDENOTTOPYYNTÖ, SIITÄ SE ALKAA!