Maaliskuussa Torirannassa kisataan pilkkimestaruudesta - kaikille avoin tapahtuma kutsuu ulkoilemaan

02.12.2021

Maaliskuussa suoraan Oulun ytimessä Torinrannan kupeessa kisataan Pilkkimisen mestaruudesta, ja mestari palkitaan rennoissa tunnelmissa ohjelmantäyteisen päivän huipennuksena.

Maaliskuun 19. päivä ensimmäistä kertaa järjestettävä PilkkiFest tarjoaa koko perheelle varsinaisen pääasian eli pilkkikilpailun lisäksi monenmoista pientä kisailua, kuten lumiveistoskisan, jääkimpale-curlingmatseja, onnenpyörän ja arpajaiset sekä erikoisuutena säkkituolinheiton MM-kisan. Tunnelmaa ylläpitää musiikit ja juonnot, ja välillä voi rentoutua ilmanojatuoleille kuuman kaakaon ja pannarin kanssa.

- Tapahtumalla halutaan tuoda iloa ja eloa kaupunkiin ja innostaa kaupunkilaisia ja miksei kauempaakin saapuvia ulkoilemaan, kertovat tapahtuman järjestäjät Anna Lanas ja Nikolas Pajunen Wadessa Oy:sta.

Pilkkikilpailuissa on oma kategoriansa alle 12-vuotiaille, joten perheen nuorimmatkin pääsevät kokeilemaan taitojaan ja onneaan. Lasten sarjan lisäksi kisassa on kaikille avoin sarja sekä joukkuesarja, jossa ratkaistaan Oulun taidokkain pilkkijoukkue.

Tapahtumaan on vapaa pääsy, kisoihin on osallistumismaksu.

Lisätietoja:

Anna Lanas

Wadessa Oy

044 317 1282

anna.lanas@wadessa.fi

Nikolas Pajunen

Wadessa Oy

040 526 1138

nikolas.pajunen@wadessa.fi