Täysin uudenlainen tapahtuma valtaa Lammassaaren elokuussa – nyt haetaan esiintyjiä

10.01.2022

Oulun Lammassaari on monelle oululaiselle täysin vieras puisto, huolimatta sijainnistaan aivan keskustan vierellä. Elokuun 27.8. Lammassaari herää eloon muuntautuessaan ensimmäistä kertaa Taikasaareksi.

Yhden elokuisen illan ajaksi Oulun keskustan vierelle Lammassaareen avautuu Taikasaari; tunnelmallinen, taianomainen ja karnevaalimainen elämys aikuisille kaupunkilaisille. Taikasaari tarjoaa kävijöilleen monitaiteellisen ohjelmiston koostuen paikallisten eri alojen artistien ja ryhmien esityksistä. Luvassa on jotain lavakeikoista sirkukseen tai tulinäytöksiin, kuvataiteesta taistelunäytöksiin tai katusoittajista trubaduureihin, kertovat tapahtuman järjestäjät Anna Lanas ja Nikolas Pajunen Wadessa Oy:stä. Osaa sisällöstä ei tulla paljastamaan etukäteen lainkaan, vaan järjestäjät haluavat tapahtuman kävijöiden kokevan yllättäviä hetkiä illan aikana.

Nyt Taikasaari hakee esiintyjiä ensimmäistä kertaa järjestettävään tapahtumaan.

- Varmaan sanomattakin selvää, että yksi tapahtuman tavoitteista on tarjota työkeikkoja monille esiintyjille, jotka ovat kärsineet jo melkein kaksivuotisesta korona-ajasta. Nyt emme kuitenkaan hae pelkästään muusikkoja, vaan kaikki mielenkiintoiset esitykset ovat harkintapöydällä, järjestäjät kertovat.

- Toinen tavoite meillä on tarjota kaupunkilaisille jotain uudenlaista elämystä. Ajankohta elokuun lopussa on ihana, koska silloin on illat jo pimenneet, mutta on vielä lämmintä. Tämä hyödynnetäänkin muun muassa valaisemalla alue tunnelmallisesti. Koko saari halutaan muuttaa aivan omaksi maailmakseen yhden illan ajaksi.

Taikasaaren liput tulevat myyntiin lähiaikoina Lippu.fi. Tapahtuma on K18.

Lisätietoja:

Anna Lanas

anna.lanas@wadessa.fi

044 317 1282

Nikolas Pajunen

nikolas@pajunen@wadessa.fi

040 526 1138

www.ouluntaikasaari.fi

www.facebook.com/OulunTaikasaari/