"Wadessalaiset ovat porukkaa, jonka kanssa työt hoituvat jouhevasti ja sähäkästi. Olen työskennellyt Annan ja Nixun kanssa lukuisissa tuotannoissa ja heidän supervoimansa ilmenevät kokemuksen tuoman ammattitaidon lisäksi ehdottomasti sosiaalisissa kyvyissä."

- Jarkko Halunen, Oulun kaupungin tapahtumapäällikkö 

Meidän asiakkaamme ovat laatutietoisia, ihmisistä välittäviä, pitkällä tähtäimellä ajattelevia yrityksiä ja julkisia organisaatioita, joiden kanssa meillä on molemminpuolinen kunnioitus ja keveys työskennellä. Meille merkitsee paljon toteuttaa tilaisuudet asiakkaillemme niin, että niistä on heille mahdollisimman suuri arvo. 

Wadessan omat tapahtumat ja festivaalit puolestaan ovat meidän omia leikkikenttiämme. Niissä me revittelemme, tutustumme meille uusiin artisteihin, ohjelmanumeroihin, koristeluihin, alihankkijoihin, asiakassegmentteihin, markkinoinnin ajankohtaisuuksiin ja tekemisen tapoihin. Analyysien ja kehitysprosessien jälkeen meillä on ilon lisäksi varmuus ottaessamme näitä uusia taitoja ja verkostoja osaksi tarjontaamme myös asiakkaillemme.

Olemmekin jatkuvasti kiinnostuneita uusista yhteistyökuvioista erilaisten tekijöiden ja kumppaneiden kanssa.

Tutustu Wadessan järjestämään Taikasaari-festivaaliin!

Taikasaari-festivaali

Taikasaari on yhden illan mittainen aikuisten oma elämys Oulun keskustan kupeessa sijaitsevassa tunnelmallisessa Lammassaaressa. Taikasaari on kokonaan anniskelualuetta, eli tapahtuman ikäraja on 18 vuotta. Tapahtuma sai kävijöiltään ensimmäisenä vuonna kutsumanimen "Vähän erilainen festari", ja sitä se todellakin on. Ohjelmistossa on koostunut ensimmäisinä vuosina mm. erilaisista tanssiesityksistä, kamppailu-urheilusta, haarniska-asuisista buhurt-taistelijoista, ennustajasta ja muista hahmoista, sanataiteilijasta, kurkkulaulajasta, tulitaitelijasta ja tunnelmallisista sekä vauhdikkaista musiikkiartisteista. Taikasaaren konseptiin kuuluu, että ohjelmistoa ei julkisteta etukäteen, vaan kävijä saa heittäytyä illan vietäväksi. Kävijät kiittelivät konseptin lisäksi sitä, että Taikasaaressa ei tarvitse jonotella tai kärsiä tungoksesta.