Anna Lanas

Olen työskennellyt tapahtumatuotannon ammattilaisena toistakymmentä vuotta, pääasiassa suurtapahtumien parissa. Tässä ajassa ja lukemattomien erilaisten tapahtumien myötä olen ehtinyt niin sanotusti muutamaan kertaan korttelin ympäri ja minulla on laajat verkostot. Elän ja hengitän kokonaisuuksien hallintaa ja ratkaisujen löytämistä, riskien ottamista ja onnistumisia. Innostun siitä kun voin työlläni mahdollistaa sen, että eri alojen upeat ammattilaiset voivat loistaa ja asiakas saa ikimuistoisen elämyksen valmiina pöytään. Kaikkien näiden tapahtumien, asiakkuuksien ja kumppanuuksien parissa olen nähnyt kristallinkirkkaasti kuinka tapahtumia hyödynnetään paitsi viihdyttämään, myös brändäyksen välineenä, ja se innostaa minua. Wadessa Oy:n toimitusjohtajana minä vastaan meillä strategiatyön johtamisesta. Sinulle kuitenkin oleellisinta: minä haluan tehdä työni niin, että sinä saat kiitoksia.

Nikolas Pajunen

Olen toiminut turvallisuusalalla n. 20-vuotta lehtorin ja turvallisuuskonsultin työtehtävissä. Erikoisalaani ovat vartiointi, järjestyksenvalvonta, turvallisuussuunnittelu sekä riskien- ja uhkatilanteiden hallinta. Vuosien varrella olen toiminut, ja toimin edelleen, useissa tapahtumissa turvallisuuspäällikön roolissa ja tätä kautta mm. tapahtumaturvallisuus on yksi olennaisimpia osaamisalueitani. Käytännön kokemuksen kautta myös tapahtumien tuotannot ovat tulleet itselleni tutuksi. Toimin Wadessa Oy:n operatiivisena johtajana, turvallisuusasiantuntijana sekä kouluttajana. Minä huolehdin siitä, että sinun tapahtumassasi kaikki toimii ja suunnitelmat viedään maaliin saakka. 

"Näitten huipputyyppien kanssa voit heittää turhat stressaamiset mäkeen. Ammattitaito on sitä luokkaa, että asiat hoituvat ja ongelmat taklataan jo ennen kuin ne ehtivät ilmestyä! Voin lämpimästi suositella Anna ja Nixua kaikkiin tapahtumatuotantoihin - jos nimittäin haluaa pienentää omaa stressikerrointaan!"

- Tiina Räisänen, Verkkoasema Oy