Sallikaa meidän esittäytyä

Keitä olemme?

Wadessa Oy:n takana olemme me: pitkän linjan yrittäjät ja lukuisissa suurtapahtumissa marinoidut tapahtumatuottaja Anna Lanas ja turvallisuusasiantuntija Nikolas Pajunen. Yrittäjälusikat siirrettiin samaan laatikkoon vuoden 2021 alussa, jotta voimme jatkossa tarjota asiakkaillemme entistä kattavammat palvelut ja laajemmat verkostot yhden katon alta. 

Me haluamme olla aktiivisesti tekemässä ja rohkaisemassa. Haluamme auttaa kasvattamaan bisneksiä ja samalla rakentaa eläväistä tapahtumakaupunkia madaltamalla yritysten ja yhteisöjen kynnystä ryhtyä järjestämään. Rakastamme haastaa itseämme ja pakottaa itsemme oppimaan. 

Vaadimme paljon itseltämme ja toisiltamme. Innostumme uusista ideoista ja vanhoista ideoista uudella twistillä. Saamme kiksimme ongelmakohtien havaitsemisesta ja ratkaisujen löytämisestä miettimällä miten asiat voitaisiin tehdä vielä sujuvammin ja vaikuttavammin.  

Anna Lanas

Anna on työskennellyt tapahtuma-alan yrittäjänä 9 vuotta ja eri alojen yrittäjänä yhteensä 17 vuotta.  Annalla on pitkä kokemus muun muassa Pohjois-Suomen suurimman valofestivaalin ja alueen suurimman musiikkifestivaalin järjestelyistä.

Vuosiin on mahtunut hyvin eri tyyppisiä, eri kohderyhmille ja eri vuodenaikoina järjestettäviä tapahtumia sisältäen niin liikuntaan kuin merellisyyteenkin liittyviä koko perheen tapahtumia, bisnestapahtumia ja myös suuria yritysjuhlia. 

Intohimoisen bisnesrakentamisen lisäksi Anna iloitsee nähdessään miten ihmiset ylittävät itsensä, tekevät huipputyötä ja auttavat toisiaan. Anna rakastaa elämyksiä, suuria tunteita, nauramista, tyttäriään, sushia, matkustelua, kotiaan ja rentoja verkkareita.

Toimitusjohtaja

Omistaja

Tapahtumatuottaja

anna.lanas(@)wadessa.fi

044 317 1282 

Nikolas Pajunen

Nikolaksella on 20 vuoden kokemus työskentelystä ja kouluttamisesta turvallisuusalalla sekä yksityiseltä että julkiselta puolelta, sisältäen yli 10 vuoden opetuskokemuksen uhkatilanteiden hallinnasta, vartioinnista ja järjestyksenvalvonnasta. Hän on toiminut turvallisuusalan lehtorina turvallisuusalan oppilaitoksessa ennen siirtymistään päätoimiseksi yrittäjäksi.

Nikolas on toiminut vuosia itsepuolustuksen valmentajana Suomen suurimmalla kamppailusalilla ja on vuosien aikana kouluttanut yksityisellä puolella useita organisaatioita aggressiivisen henkilön kohtaamisessa. Nikolas on poliisihallituksen hyväksymä voimankäyttökouluttaja. 

Vuosien aikana Nikolas työskennellyt useissa kymmenissä yleisötapahtumissa esimiehen ja turvallisuuspäällikön työtehtävissä.

Nikolas nauttii uusien asioiden oppimisesta, kouluttamisesta, käytännöstä ja suoraviivaisuudesta, Tähtien sota -elokuvamaratoneista ja siitä yksittäisestä hetkestä, kun on pohtinut vaikeaa ongelmaa pitkään ja vihdoin oivaltaa miten sen voi ratkaista.

Hallituksen puheenjohtaja

Omistaja

Turvallisuusasiantuntija, tapahtumatuottaja

nikolas.pajunen(@)wadessa.fi

040 526 1138 

Käy allaolevasta linkistä kurkkaamassa missä kaikessa olemme olleet mukana!

Nikolas veti vuosina 2019-2021 meidän Urban Boost (ESR) -hankkeen nuorten aikuisten tuottajavalmennusryhmille tapahtumaturvallisuus-työpajan yhteensä neljä kertaa. Lähtökohtaisesti oletimme tapahtumaturvallisuuden olevan yksi pakollinen, ei niin kiinnostava teema, nuorten suosimien taidekurssien joukossa. Tämä oletus osoittautui täysin vääräksi! Nikolaksen mukaansa tempaava kurssi keräsi kerta toisensa jälkeen erinomaista palautetta nuorilta ja nousi aina pidetyimpien työpajojen joukkoon.  

- Heikki Myllylahti, projektipäällikkö, Oulu Urban Culture ry

Tapahtuma oli meille pelkkää positiivista! Kävijämäärät olivat kesäkauden parhaimpia. Olemme ehdottomasti jatkossakin mukana!

- Sari Kettunen, Kahvila Kiikku. Kommentti Hupisaarten kutuyöstä

Puitteet olivat erinomaiset - ennakkomainonta netissä, katetut esittelypöydät, valmiit nimikyltit, järjestäjän (Anna Lanas) innostava ja ystävällinen asiamme huomioiminen niin tilaisuuden alussa kuin lopussakin, loistavasta säästä puhumattakaan. Kaikkinainen esillä oleminen on meille etu ja lisää tunnettuutta.  

- Leena Kontiokari, Oulun seudun oppaat. Kommentti Hupisaarten kutuyöstä

Nikolaksen pätevyydet

Ammatillinen opettajakorkeakoulu (Opettajan pedagoginen pätevyys)

Turvallisuusvalvojan erikoisammattitutkinto

Näyttötutkintomestari

Poliisihallituksen hyväksymä järjestyksenvalvoja- ja voimankäyttökouluttaja

Vartijan ja järjestyksenvalvojan kouluttajapätevyys

Järjestyksenvalvojan voimankäytön lisäkoulutus

Alkusammutuspääkouluttajan koulutus As1

Tulitöiden kurssinjohtaja

Ensiapukoulutus (EFR)

IMTT henkilönsuojaus 1A-kurssi

Scandinavian Defendo S.T.A.R 5-taso / Level 1 instructor ohjaajakoulutus

Taekwon-do 1 dan musta vyö